Hydrocolon-terápia

Hydrocolon-terápia

A halál a vastagbélben kezdődik!
Az egészséges, tiszta bélrendszer az alapja az egészséges testnek!

Nem is gondolnánk, hogy a beleinkkel van baj amikor a magas vérnyomásról, cukorbetegségről, szív és érrendszeri betegségről beszélünk. Sajnos nagyon gyakran taláható komoly allergiák, pajzsmirigy betegség, depresszió mögött székrekedés, puffadás vagy hasmenés! Amikor azt hallják, hogy a halál a vastagbélben kezdődik az sajnos igaz! Kérdezzék meg a kórbonctan munkatársait, nagyon gyakran találnak 80-90 %-ban elzáródott vastagbeleket. A bélrendszeri betegségek hosszabb távon egyenlőek az öngyilkossággal!
A kolon-hydroterápia hatékonyan eltávolítja a vastagbél falán összegyűlt és lerakódott mérgező anyagokat, Ez a természetes, végbélen keresztül történő tisztítási eljárás biztosítja, hogy a belek rossz működésével közvetlenül, vagy közvetve összefüggő tünetek megszűnjenek. Bizonyos baktériumok vitaminokat dolgoznak fel, amit a vastagél szív fel, hogy a máj elraktározhassa. A vitaminokon kívül a belek jelentős mennyiségű vizet is felszívnak. Ennek sajnos az a következménye, hogy a bakteriális méreganyagok a körforgásba kerülnek, s így alakulnak ki a krónikus betegségek. Az emberiséget manapság nem a járványok tizedelik,hanem az alattomosan kialakuló krónikus betegségek. Egyre nagyobb szerepet játszanak ebben az emésztési zavarok, az ezekből fokozatosan kialakuló anyagcsere problémák, az egész szervezet elsalakosodása és legvégül a fellázadt sejtek burjánzása a rák.

Hogyan történik a colon-hidroterápia kezelés?
A béltisztítás mintegy 45 perce alatt a páciens kényelmesen fekszik a hátán, a kezelő személy lágy hasi masszázzsal tárja fel a kritikus helyeket, és a megvilágított kémlelő ablakon mindketten látják a távozó bélsárrögöket. A 38%-os víz hatására ellazult izmok az ezután következő 21%-os víz hatására összehúzódva lelökik a megkövesedett mérgeket. Azáltal, hogy a vastagbélből eltávolítjuk az ott lerakódott mérgeket, megakadályozzuk, hogy a bőrön keresztül felszívódjanak, így a bőr is láthatóan szebb lesz.

Milyen érzés a béltisztítás utáni állapot?
Csodálatos tisztaságérzetről, megkönnyebbült testről és sokkal laposabb hasról számol be mindenki. Apropó lapos has. A sztárok, a modellek között nagyon elterjedt szokás, hogy fellépések előtt kolon-terápiát vesznek igénybe, így több centiméterrel karcsúbban tudnak színpadra lépni. Nagyon nagy segítség az ideális testsúly megtartásában is. Ha fogyókúrába, böjtbe kezdünk ajánlott kúraszerűen járni hozzánk, akinek nincs széklete, annak már egyszeri colon-hidroterápiás kezelés is azonnali megkönnyebbülést jelent.

Sokan azt hiszik, hogy a szervezet megtisztulása természetes és spontán folyamat. Ez akkor igaz, ha valaki tökéletes harmóniában él a természettel: friss levegőt szív, kizárólag természetes táplálékot vesz magához, fizikailag aktív és nem hódol be a civilizáció luxusának. Ön megfelel ezeknek a feltételeknek? Ha nem, úgy ez a feladat Önre hárul!

„Vesd le sarudat és ruháidat és engedd, hogy a Víz Angyala körülölelje egész testedet. Vesd magad mindenestül az ő ölelő karjaiba, és valahányszor lélegzeteddel megmozgatod a levegőt, ugyan úgy mozgasd meg a vizet testeddel.
- Bizony mondom néktek, a Víz Angyala kiűz majd belőletek minden tisztátalanságot, ami kívül-belül bepiszkított. És amint a vízben kimosott ruha tisztátalansága tovatűnik a folyó sodrában. Mert bizony mondom néktek, szent a Víz Angyala, aki minden tisztátalant megtisztít, és minden bűzös dolgot illatossá tesz. Nem kerülhet ember Isten színe elé, akit a Víz Angyala keresztül nem enged. Nagyon igaz, hogy mindenkinek újjá kell születnie a víz és az igazság által, mert testetek fürdik a földi élet folyójában, lelketek pedig az Örök Élet Tengerében. Mert véreteket Föld Anyánktól és az igazságot Mennyei Atyánktól kaptátok.
- Ne gondoljátok, hogy elegendő az, ha a Víz Angyala csak kívülről ölel át benneteket. Bizony mondom néktek, belső tisztátalanságotok sokkal nagyobb, mint a külső. És az aki csak kívülről tisztogatja magát, de belül tisztátalan marad, az hasonlatos olyan sírbolthoz, ami kívülről szépen le van festve, de belülről teli van mindenféle borzasztó tisztátalansággal és förtelmességgel. Ezért mondom néktek, engedjétek, hogy a Víz Angyala belül is kereszteljen meg benneteket, hogy megszabaduljatok a múlt összes bűnétől, és hogy belül is ugyan olyan tiszták legyetek, mint a folyó napsugárban játszadozó habjai.
Keressetek ezért egy nagy futótököt, embernagyságú szárral. Vájjátok ki annak belsejét és töltsétek meg a folyó vizével, olyannal, amit a Nap felmelegített. Függesszétek azt fel egy fa ágára és boruljatok le a földre a Víz Angyala előtt, és engedjétek, hogy a futótök szára behatoljon hátsó feletekbe, hogy a víz átjárhassa beleiteket. Aztán maradjatok térden állva a Víz Angyala előtt és imádkozzatok az Élő Istenhez, hogy bocsássa meg régi bűneiteket; és imádkozzatok a Víz Angyalához, hogy szabadítsa meg testeteket minden tisztátalanságtól és betegségtől. Majd folyassátok ki a vizet testetekből, hogy magával vigye belőletek a sátán összes tisztátalanságát és bűzös dolgait. És majd meglátjátok saját szemetekkel és szagoljátok saját orrotokkal mindazt a förtelmességet és tisztátalanságot, ami beszennyezte testetek templomát; sőt mindazon bűnöket is amelyek testetekben lakoztak, gyötörve benneteket mindenféle szenvedéssel.
- Bizony mondom néktek, a vízzel való keresztelkedés megszabadít benneteket mindezektől. Újuljatok meg e vízkeresztséggel böjtötök minden napján, egészen addig, amíg azt nem látjátok, hogy a belőletek eltávozó víz ugyanolyan tiszta nem lesz, mint a folyó habja. Ekkor vessétek be magatokat az áramló folyóba, és ott a Víz Angyalának karjaiban mondjatok hálaimát az Élő Istennek, hogy megszabadított benneteket bűneitektől.
Ez a Víz Angyala által való szent keresztség.
- Újjászületés az új életre. Mert ezek után szemeitek látni fognak és füleitek hallani. Miután megkeresztelkedtetek, többé ne vétkezzetek, hogy a Levegő-, és a Víz Angyalai örök időkig veletek maradjanak és örökké szolgáljanak titeket.”

Prof. Dr. Edmond Bordeaux Székely: Esszénus béke evangélium

Gondolták volna, hogy már Jézus is tanította az embereknek a béltisztítás fontosságát? Hogy az emberek az idők folyamán mindig ehhez a nagyon egyszerű terápiához fordultak elsőként ha a betegség felütötte fejét a környezetükben?

Dr. Molnár Ildikó

Ajánl/megoszt