Hogyan működik az oldal

Hogyan működik az oldal

Csúnya az oldal, rosszul látom

Ön egy nem támogatott, elavult böngészőprogramot használ, nagy valószínűséggel Internet Explorert. A lyriusgyogycentrum.hu oldalt modern böngészőkre és eszközökre optimalizáltuk. Firefox, Chrome és Opera legújabb változatai egyaránt jól jelenítik meg az oldalt, de gondoltunk a kisebb kijelzővel rendelkező eszközökre, mint az okostelefonok és táblagépek. Ipaddel, Iphone-nal, Androidos készülékkel ugyanúgy élvezetes ezt a honlapot megtekinteni, mint asztali számítógéppel, próbálja csak ki!

Miért érdemes regisztrálni, hogyan regisztrálhatok?

Regisztrált felhasználók nem csupán olvashatják, hanem bővíthetik is az oldal tartalmát. A cikkekhez hozzá lehet szólni, a fórumban eszmét lehet cserélni, recepteket, könyvajánlókat lehet feltölteni. Regisztráció nélkül nem lehet hozzászólni semmihez.

Az oldalsáv felső részén, a bejelentkezési lehetőség alatt hozhat létre magának új felhasználói fiókot. A regisztrációs űrlapon megadott nevével fog a továbbiakban megjelenni az oldalon, a felhasználónevére csak a bejelentkezéskor van szükség. Az űrlap kitöltése után a tovább gombra kattintva kapni fog (vélhetőleg azonnal) egy automatikusan küldött levelet a megadott e-mail címére, amiben a linkre kattintva és az utasításokat követve véglegesítheti regisztrációs szándékát. Először bejelentkezve feltölthet magáról egy arcképet is, ami meg fog jelenni az Ön által feltöltött anyagok mellett és a hozzászólásainál is.

Pontok

Az oldalunkra regisztrált látogatók pontokat gyűjtenek. Ehhez nem kell semmivel sem többet tenniük, mint más oldalakon. Ön regisztrált látogatóként időnként bejelentkezik felhasználónevével és jelszavával erre a weboldalra, hozzászól a cikkekhez, fórumhoz, recepteket, könyvajánlót tölt fel - mindezekért pontok járnak. A pontokat a későbbiekben be lehet váltani különböző ajándékokra, kedvezményekre, ezért érdemes gyűjtögetni.

Érdemes tehát írni is a honlapra, nem csupán olvasni. Persze az oldal adminisztrátorai nem kapnak pontot. Az egész egy automatizált rendszer, kizárjuk a pontosztogatásból az emberi tényezőt. Barát(nő), ismerős meghívásánál a felhasználói menüben található Barát meghívása  menüpontot kell kiválasztani, és a 10 pont csak akkor jár, ha a kiküldött üzenetben található linkre kattintva regisztrál az ismerős.

Pontértékek:

Bejelentkezés (naponta legfeljebb egyszer) 1 pont
Hozzászólás fórumhoz, egyéb tartalomhoz 1 pont
Könyvajánló beküldése 5 pont
Recept beküldése 7 pont
Barát meghívása az oldalra 1 pont
Meghívott barát regisztrál, a meghívó jutalma 10 pont

 

 

 

 

Ajánl/megoszt