Dávid Erika

2002. év elején kerültem először a dr Molnár Ildikó által vezetett Természetgyógyász központba, s most 2012. februártól ismételtük meg a már jól ismert és bevált kezelést. 2002-ben olyan kíméletlen tüneteim voltak, hogy már reggelente fel sem bírtam kelni az ágyból, napi rendszerességgel többször is szédülés, émelygés, hányinger, puffadás, hasi görcsöktől szenvedtem. Miután a Klinikai kivizsgálások leletei mind negatív eredményt mutattak, arra az elhatározásra jutottunk, hogy itt csak természetgyógyász segíthet. Szerencsére eljutottam dr Molnár Ildikóhoz aki már első látásra többet tudott rólam mint én magam. Nem csak a testi problémáimmal kezdett el foglalkozni, hanem a lelki gondjaimmal is, tehát az EGÉSZ EMBER-t gyógyította. Megtanított egészségesen étkezni, egészségesen gondolkodni, a világot egészségesen szemlélni.
Módszerei közül kiemelném a colon-hydroterápiát ami nélkül a gyógyulásom lehetetlen lett volna, hisz ez segített megszabadulni a sok méreganyagtól, amely az évek alatt felhalmozódott a szervezetemben. Ennek a kúrának lett még egy nem elhanyagolható eredménye, észrevétlenül lefogytam a 17 kiló súlyfeleslegemet. A fogyás ténye egészen picire törpül amellett, hogy újra jól lettem, betegség-tudatom egészség-tudatra változott. Most segítségével újra megszabadítottuk a testem a mérgektől, új dimenziókat nyitott meg Doktornő a tudatomban. Nagyon jónak tartom, hogy a kúra során segíti az élethez való pozitív hozzáállás, pozitív gondolkodás alakulását.
Ezt a gyógyító tevékenységet egy nagyon kellemes környezetben, szépen kialakított, otthonos helyiségben, kedves, nyitott, segítőkész, szeretetteljes kollégákkal, asszisztensekkel teszi. Hálás vagyok, hogy a páciense lehetek és hogy a gyógyulásomban szép eredményeket érünk el.
Köszönet érte!
D. Erika

Ajánl/megoszt
Ajánl/megoszt