Anett

Amikor Ildikóék központját felhívtam általános nehézségeim voltak , testileg is lelkileg is több dolog is megviselt és a kiút keresés részeként kerestem fel, a biorezonancia által szerettem volna teljes képet kapni a szervezetem működéséről. 
 
Az állapotomon komplex módon dolgozott Ildikó /dolgoztunk. A biorezonanciás mérések alapján kaptam tanácsot, hogy először is hogyan szüntethető meg egy gyulladásos állapot a szervezetemben, majd ennek a javulása után egy méregtelenítés következett. Közben segítséget kaptam azzal kapcsolatban, hogy milyen étkezéssel tudom természetesen támogatni ezt a folyamatot és mostanra már mondhatom, hogy szinte minden korábbi "gyengébb " értékem erősödött és általánosan sokkal nagyobb egyensúly van a szervezetemben és ami a legfontosabb, ezt érzem is.
Ezekkel a biorezonanciás kezelésekkel egyidőben Ildikó nagyon sokat beszélgetett velem. Nagyon érzékenyen rátapintott problémás területekre és tett fel olyan találó kérdéseket, mutatott olyan gondolkodásbeli eszközöket amivel aztán én magam is "továbbdolgozva" tudtam magamban elkezdeni megfejteni/megérteni saját érzéseimet és problémáimat.
így mind testileg mind lelkileg sokkal jobban tisztában vagyok magammal, ami az én személyiségem számára a javulás és az általános egészségérzet legfontosabb részének bizonyult.
Nem mondom, hogy könnyű folyamat volt - ami még most is tart hiszen szeretek időről időről időre visszajárni. Egyrészt a biorezonancia nekem érzelmi gondolatbeli fizikális tükröt jelent, amit Ildikó értően tud lefordítani nekem, másrészt mindig kiváncsi vagyok, hogy milyen témára érez rá Ildikó bennem- tehát nem volt könnyű  de Valika is bátorítja mindvégig az embert kicsit pátyolgatóbb szavaival és személyes tapasztalataival is, Ildikó pedig az energikus érzékenységével ad löketet, hogy a mindennapokban is testileg lelkileg tudatosan és örömmel - lazán éljek.
Ajánl/megoszt
Ajánl/megoszt