Bemutatkozás

Bemutatkozás

1985-ben végeztem a debreceni Orvostudományi Egyetemen. A radiológiai szakvizsgám megszerzése után, sikeresen vizsgáztam a HIETE által, a szakorvosoknak szervezett alap természetgyógyászati képzésen, az ETI által szervezett természetgyógyászati alapképzésen. Majd a pécsi Orvostudományi Egyetem által szervezett „Méregtelenítő kúrák" gyakorlati és elméleti kurzusai és vizsgái után kezdtem el a természetes gyógymódok alkalmazását.

A helyes állapotfelmérés a gyógyulás alapja. A biorezonancia kiértékelése és értelmezése rendkívül alapos tudást igényel, nem véletlen, hogy Magyarországon orvosi diplomához kötött. Azonban a nyugati orvoslás által képviselt gondolkodásmód kibővítésére is szükség van, hogy az emberben meg láthassuk a test és lélek harmóniájának megbomlását, és egy betegség esetén, személyekben tudjunk gondolkodni, ne pedig protokollokban. Egyedülálló lehetőségnek éltem meg, hogy az általam használt biorezonanciás készülék megalkotójától, az amerikai származású Nelson professzortól tanulhattam a készülék használatát és a hozzátartozó természetgyógyászati ismereteket.

Életmód változtatási tanácsokkal, méregtelenítő kúrák irányításával tudok segíteni az egészség megtartásában és annak visszaállításában személyre szabottan. Rendkívül fontosnak találom, hogy a pácienssel közösen a betegségek lelki okát is felfedezzük, hiszen hitem szerint csak akkor van testi gyógyulás, ha lélek is tisztul.

Abban, hogy a pácienseim és köztem egy bizalmi szálat ki tudjak alakítani, sokat segített a Gordon tanfolyam és a Kommunikációs tréning.

Dr. Eduard Bach, a Bach-virág terápia megalkotójának tanításaival egy képzés keretein belül megismerkedve, világossá vált számomra, hogy az embereknek át kell adnom azt a tanítást, amivel meg tudják élni a belső vágyaikat, korlátok és megfelelni akarás nélkül.

Hogyan, amikor évtizedes berögződött viselkedési szokásokat másolunk, és éljük a szüleink életét? Ebben segített a több éves NLP , és a Hellinger-féle családállító tréner képzés, aminek eredményeként számtalan változás következett be az életemben és ezen tudás és tapasztalatok alapján tudok a pácienseimnek is segítséget nyújtani, így, a testünkben zajló öngyógyító folyamatokat erősíteni.

Dr. Molnár Ildikó

Ajánl/megoszt