Esetek

A szövettani vizsgálat sem adott egyértelmű választ. Azt a választ kaptam, hogy szó szerint idézzek: „A szöveti kép kezdődő Crohn-betegségnek megfelelhet.

2012-ben találkoztam először a Hydrocolon terápiával, melynek számos előnyét sikerült megismernem a Dr. Molnár Ildikó által vezetett Természetgyógyászati Központban.

Többek között energikusabb lettem és megszűntek a has puffadásos, székrekedéses problémáim. Továbbá a bélgyulladás is elmúlt, ami már 2 éve okozott tüneteket.

2007 végétől szenvedtem egyre erősödő bélvérzéstől, melynek a sorozatos vizsgálatok, tükrözések ellenére sem találták az okát, de még igazán diagnózis sem született. Közben Miskolcon felkerestem egy természetgyógyászt, aki biorezonanciás eljárást alkalmazott. A kezelés hatására azonban olyan mértékben fokozódtak a tüneteim, hogy 2008 szeptemberében a debreceni klinikán vért adtak, majd Chron-betegséget állapítottak meg.

Amikor Ildikóék központját felhívtam általános nehézségeim voltak , testileg is lelkileg is több dolog is megviselt és a kiút keresés részeként kerestem fel, a biorezonancia által szerettem

2002. év elején kerültem először a dr Molnár Ildikó által vezetett Természetgyógyász központba, s most 2012. februártól ismételtük meg a már jól ismert és bevált kezelést. 2002-ben olyan kíméletlen tüneteim voltak, hogy már reggelente fel sem bírtam kelni az ágyból, napi rendszerességgel többször is szédülés, émelygés, hányinger, puffadás, hasi görcsöktől szenvedtem.

Ajánl/megoszt