Ne szenvedj az allergiától! Egyedülálló só terápia Debrecenben!

Ne szenvedj az allergiától! Egyedülálló só terápia Debrecenben!

 

Sóterápia

Az "AREC" - terápia a fulladós betegségek első számú rehabilitációs eljárása. Sikerének titka egyedülálló technológiájában rejlik. Felnőtteknél 10-12 hónapig tartó jelentős javulást érünk el úgy, hogy 65-75 %-kal csökken a gyógyszerigény és a betegek sokkal jobban érzik magukat.

Garancia a minőségre:  rendelkezésünkre áll az ÁNTSz-től klíma bemérési jegyzőkönyv és testülettől származó szakvéleményünk, valamint egyéni vélemények és vizsgálati eredmények országos tekintélyű – és ezért hiteles - szakemberektől.

Az A következő betegségek esetén javasolt:

  • Tüdőasztma (Asthma bronchiale)
  • Allergiás fulladás (Rhinitis allergica)
  • Légcsőhurut (Krónikus bronchitis)
  • Pikkelysömör (Psoriasis)
  • Melléküreg gyulladások

 

KÚRA

Eljárásunk feltalálója a Magyar Tudományos Akadémia köztestületének tagja.

Egy kúra 20 kezelést jelent, egy bevezető időszakot követően a felnőttek alkalmanként 40-60 percet, 
a gyerekek 25-40 percet tartózkodnak a klimateremben.

 

Manapság sokan foglalkoznak a légúti betegségek kezelésével, sokféle eljárást alkalmazva. Igen nagy az érintett populáció, így természetes, hogy a hagyományos orvoslás és az alternatív gyógyászat is nagy figyelmet fordít ezen területekre.

Szerencsések, akik nem tudják, mit jelent igazán ilyen betegséggel "együtt élni", naponta aggódni, hogy kell-e orvos, kell-e mentő. A beteg gyerek nem sportolhat, önfeledten még csak nem is játszhat, nem is futkározhat.

Az "AREC"-therápia orvostudósok szabadalma (védett hazánkban, Európában és az U.S.A.-ban), akik a sóbányák évezredes pozitív tapasztalatai alapján elindulva mesterséges körülmények között - az inhalációs teremben - modellezik a sóbányák mikroklímáját, de attól hatszor intenzívebben. (Amíg a sóbányákban egy eredményes kúra teljesítéséhez húszszor hat óra szükséges, addig nálunk húszszor egy óra).

A légtérben natúr bányasó lebeg, de különleges állapotban: a szemcsenagysága 0,5 és 5 mikron közötti és ionizált. Vagyis nem molekuláris nátriumclorid, hanem nátrium és klór ionok. A szemcseméret azért fontos, mert a sónak le kell jutnia a kishörgőkbe, melyeknek a "bejárati ajtaja" mindössze 5 mikron átmérőjű. Az ionizáció pedig növeli az eljárás hatásfokát. Ezeknek a technikáknak köszönhetjük, hogy valóban mi vagyunk a legjobbak.

A bizonyíték több ezer gyermek és felnőtt, akik már részt vettek "AREC"-kterápiánkon. Rehabilitációs gyakorlatban nem ismerünk hasonlót. Kiváló hatásfokkal dolgozunk: egy 20 kezeléses kúrát követően gyerekeknél 1 évig tartó 80-92 %-os (!)javulás tapasztalható.

 

Ajánl/megoszt