HALLOTTÁL MÁR A BÉL-LÁZRÓL?

HALLOTTÁL MÁR A BÉL-LÁZRÓL?

BÉLTISZTÍTÁS

Nehezen felismerhető betegség a BÉL-LÁZ, vagyis a belek lázas állapota. Ez nem azonos a test általános hőemelkedésével, sőt általában nem is érzékelhető külső mérésekkel. Oka a férgek és gombák után visszamaradt rothadó salakanyag, mely a belek ráncai között húzódik meg. Bomlásuk során olyan mérges gázok keletkeznek, amelyek a vérbe kerülve megtámadják a gyomrot, a tüdőt és a gégefőt. Minél jobban megtelnek a vastagbél beöblösödései, ráncai ezekkel a rothadó anyagokkal, a belek annál inkább felfúvódnak, kitágulnak.   Így a környezetükben lévő szerveket elnyomják a helyükről, ami által azok működőképessége lecsökken. Ez a nyomás a legveszélyesebb a nemi szervekre. Egyrészt az állandósult nyomás állandó ingerként hat rájuk, állandó izgalmat okoz, másrészt a keletkező mérges gázok megbénítják a nemi szervek intelligenciáját, aminek következtében a nemi hormonok képződése jelentős akadályokba ütközik.

A külső tisztálkodás nem védi meg a belső szerveket az említett mérges gázok pusztító hatásaitól. A nemi szervek működészavarai kihatnak az agy működésére is, megszűnik a tisztánlátás az érzékszervek kellő összhangja, de a belső szervek harmonikus együttműködése is.

Ilyenkor lépnek fel az alábbi jelenségek, tünetek:

Meggyengül az emésztés, bél és tüdőtuberkulózis lép fel. Megjelenik az allergia, asztma, hurutos megbetegedések, székrekedés, hasmenés, bőr betegségek, súlyfelesleg, női menstruációs ciklus felborulása. A férfi ondósejtek képzésének erős csökkenése. a nemi szervek ingerlési túlérzékenysége, akaratlan magömlés, szenvedélyesség, erkölcsi érzék eltűnése, jellemtelenség, hisztéria, depresszió, fóbiák.

A bélláz nagy idegfeszültséget okoz, amely megakadályozza a harmonikus kiegyensúlyozott gondolatmenetet.

A visszamaradt rothadó salakanyag kedvező szaporodási feltételeket biztosít további férgek, gombák /CANDIDA / szaporodásához és a normál bélflóra pusztulásához, ami komoly immundeficienciák kialakulásához vezethet / pl. az egyre gyakoribb autoimmun betegségek/. A vastagbélben olyan E. Coli törzsek szaporodnak el, amelyek az epesavakat karcinogén anyagokká alakítják.

Ezen egymást erősítő folyamatok hatására az emésztés, felszívódás oly mértékben károsodik, hogy komoly hiány tünetek jelentkeznek. / pl. csontritkulás/ Majd a szervezet  folyamatos elsalakosodása és elsavasodása hatására, kialakulnak a súlyos anyagcsere függő betegségek: magas vérnyomás, cukorbetegség, érelmeszesedés, magas húgysav szint. Megemelkedik a szívinfarktus az agyvérzés és a rákos sejtszaporulat kockázata.

Mindenképpen vissza kell állítani az eredeti állapotot!

A bélláz gyógyítható!

Gyógyeszköz a BELSŐ BÉLFÜRDŐ!

Meghatározott ideig és gyakorisággal alkalmazva minden esetben eredményességgel járnak!

A bélfürdők alatt különös gondot kell fordítani a táplálkozásra!

 

 

dr Molnár Ildikó

orvos-természetgyógyász

Ajánl/megoszt