Az allergia okai

Az allergia okai

 

Az allergiák kialakulásának okai

Célom azoknak a lehetőségeknek a bemutatása, amelyek segítségével, szembeszállhatunk az allergiás eredetű betegségekkel, beleértve az ekcémát is, és elindulhatunk a egészség felé vezető úton. Az orvosok felhasználják a biológiai orvoslás módszereit, a természetgyógyászok a természet gyógyító erőit, a beteg pedig közreműködésével vállalja a felelősséget egészségéért. Fedezzük fel az összefüggéseket, éljünk tudatosan, aki nem akar allergiával küszködni, változtatnia kell.

 

Mikor is alakul ki allergia?

Akkor, ha az immunrendszer legyengül vagy valamilyen idegen anyag túlságosan megterheli.

 

Magyarországon 3 millió ember allergiás, és 98%-uknál a környezeti eredetű méreganyagok tehetők felelőssé.

 

Az allergiás megbetegedések számának rohamos emelkedése azt igazolja, hogy igaz egyre tovább élünk, de egyre betegebben, aminek oka pedig, hogy az allergia velünk, helytelen táplálkozásunkkal, egészségtelen életmódunkkal és a bennünket érő káros környezeti hatásokkal kapcsolatos, aminek naponta ki vagyunk téve.

 

A méreganyagok mennyisége hatalmas méreteket ölt, az autók kipufogógázától kezdve az atomenergia, a radioaktivitás és mindenféle kémiai eredetű mérgekig, amelyek a légkörbe kerülve nemcsak az ózonréteget teszik tönkre, hanem a szervezetünknek is hatalmas terhet jelentenek.

 

Napjainkban az élelmiszerek vitalitása rohamosan csökken, vegyszertartalmuk viszont nő.

 

A boltok tele vannak génmanipulált élelmiszerekkel, felfújt, vegyszerrel szennyezett gyümölcsökkel, zöldségekkel. Ezzel gondolom nem mondtam újdonságot.

 

Így nem meglepő, hogy sokan már egész kicsi korukban allergiások, ekcémások, hiszen a táplálékkal és a légzéssel is magunkhoz vesszük ezeket a káros anyagokat.

 

Az allergia hatékony kezeléséhez fontos a kiváltó ok felderítése.

 „A betegség a helytelen életmód következménye.”

Ez a mai civilizált társadalomnak köszönhető, olyan emberi szokásoknak, amelyekhez ragaszkodunk, mégis ezzel kockáztatjuk gyermekeink és unokáink egészségét.

 

Nekünk nagyon nagy szerepünk van a gyógyulásban, nem hagyatkozhatunk teljes mértékben az orvosokra.

 

De ha tudod, mit kell tenned, látod a betegség mögött megbújó okokat, és a gyógyulás lehetőségeit, könnyebben veszed fel a harcot és biztosabb eredményre számíthatsz. Én ebben szeretnék segíteni.

 

Rendelőnkben teljeskörű allergia vizsgálattal, életmód tanácsadással, méregtelenítéssel, sóterápiával 

tudunk segíteni, hogy gyógyszermentesen és tünetmentesen éljen mindenki!

 

 

Ajánl/megoszt