Az allergia gyógyítható

Az allergia gyógyítható

 

Az allergia gyógyítható

  • Önnek is beárnyékolja a gyönyörű nyári napját a folytonos tüsszögés, orrfújás, könnyezés?

A modern orvostudomány szerint az allergia nem gyógyítható, csak tünetileg kezelhető. Ezzel szemben a holisztikus gyógyászat nem csak magát az allergiás tüneteket, hanem az egész embert vizsgálja és gyógyítja, alapul véve azt a tény, hogy minden mindennel összefügg az emberi szervezetben úgy, mint a világegyetemben.

Az alapvető probléma nem a „tavasszal” vagy a virágporral van, hanem azzal, hogy a mai világban túl sok mérget juttatunk a szervezetünkbe – vegyszerek, sugárzások, elektroszmog, szennyezett levegő, nehézfémek stb. Így nyílt útja van a vírusoknak, gombáknak, parazitáknak, baktériumoknak, mikrobáknak.

Ezektől és a sok stressztől immunrendszerünk legyengül. Legfontosabb az, hogy tehermentesítsük az immunrendszerünket és támogassuk a lelkünket is, mert lelki egyensúlyunk visszanyerése az első lépés a gyógyulás felé. Ebben segíthet pl.Biorezonancia, ezek a gombák, paraziták, vírusok kiűzhetők könnyedén a szervezetből, melyet megtámogathatunk egy immunerősítő terápiával is.

A Biorezonanciával nemcsak a szervezet energetikai zavarait lehet kimutatni, hanem pontosítani lehet a szervezetben lévő esetleges gócokat, valamint az is megállapítható, mi okozza ezeket. Azaz, mi lehet felelős a beteg krónikus arcüreggyulladásáért, hörghurutjáért, talán toxikus anyag, nehézfém terheli az allergiás immunrendszerét, esetleg valamilyen sugárártalom érte?
De mindezek mellett nagyon fontos, hogy figyeljünk táplálkozásunkra, próbáljunk minél egészségesebben étkezni

AREC só terápiával pedig az irritált légutakat tudjuk közvetlenül gyógyítani!

Ajánl/megoszt