Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Statisztika.
A böngészés során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát, illetve a hozzárendelt cookie azonosítót naplózzuk. Ezen adatokat a honlap karbantartásához, statisztikai adatainak kimutatáshoz, a honlap fejlesztéséhez tároljuk és dolgozzuk fel, amit a Felhasználói feltételeknél található részben olvashat.

1. Adatvédelem.
Az adatokat védett környezetben tároljuk, és technikai, valamint szervezeti megoldásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg. Az adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes engedélyét kérjük.

2. Adatkezelési irányelvek I.
Adatvédelmi nyilatkozat: ezen szerződésben adatkezelőként a Lyrius Gyógycentrum lép fel a 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelemről, valamint az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és közérdeki adatok nyilvánosságáról - rendelkezései alapján. Az adatkezelésre vonatkozó előírások kizárólag természetes személyek adataira vonatkoznak.

3. Adatkezelési irányelvek II.
Nem vonatkoznak továbbá a gyűjtött anonim adatokra. A személyes adatkezelés célja a felhasználóknak a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges azonosítása, a szolgáltatás technikai működtetése, a szolgáltatás nyújtásának, a teljesítés megfelelőségének dokumentálása, számlázás. Adat fogalmán az adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) által meghatározott adatfajták értendők.

4. A gyermekekről szóló rendelkezés.
Cégünknek nem áll szándékában 13 év alatti gyermekek személyes adatait gyűjteni, csak akkor, ha közvélemény kutatást végzünk (ekkor is csak azok az adatok kerülnek gyűjtésre melyeket a törvény megenged). Olvasd el adatvédelmi információnkat mely a 13 év alatti gyermekekre vonatkozik. Ha mégis tapasztal ehhez hasonlót az Lyrius Gyógycentrum honlapján akkor vegye föl a kapcsolatot az Adminisztrátorral.

5. Regisztráció.
A regisztrációkor, illetve a szolgáltatás felhasználása során megadott adatkezelési hozzájárulás bármikor visszavonható, azonban a regisztrációkor megadott kötelező hozzájárulás csak a regisztráció törlésével vonható vissza. A regisztráció törlése nem eredményezi a regisztrált felhasználóként végzett műveletek kapcsán történt szolgáltatás - megrendelés , vagy egyéb célra rögzített kötelező adatok törlését. A szolgáltatások megrendelésére tekintettel a hozzájárulás visszavonása kötelező adatok tekintetében a kérdéses szerződés felmondásával lehetséges. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a jogszabály felhatalmazása alapján kezelhető adatokat.

6. Hivatkozások.
A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, így azokért felelősséget vállalni nem tudunk.

7. Hatályos jogszabályok.
Az adatkezelést mindenkor a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően végezzük.

8. Egyéb feltételek.
A lyriusgyogycentrum.hu nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információ továbbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, avagy más hasonló okból származnak. A esetlegesen bekövetkező hibák észlelésekor vegye fel a kapcsolatot az oldal Adminisztrátorral.

Lyrius Humán Egészség Szolgáltató Központ

Ajánl/megoszt